ویزای شینگن

ویزای شینگن

 

ویزای شینگن

نوع ویزا: ویزای شینگن

هزینه: 890 یورو

ضمانت بازگشت: نفری 50 میلیون تومان

روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

 اخذ ویزای شنگن از طریق کشورهای فرانسه، بلژیک، ایتالیا با دعوتنامه معتبر مناسب ویزا اولی ها و ریجکتی ها
به همراه خدمات کامل

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:
  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
  • رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی
  • واچر رزرو هتل
  • ضمانت بازگشت: نفری 50 میلیون تومان

 

مدت اعتبار ویزا حداکثر ۹۰ روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روز است. مسافر بیشتر از ۹۰ روز نمی‌تواند در محدوده شینگن بماند. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‌های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‌تواند از یک تا نامحدود باشد.

توجه: مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

 

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کم شود. بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

26 کشور عضو معاهده شینگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.


نوع ویزا: ویزای شینگن

هزینه: 890 یورو

روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

10 Replies to “ویزای شینگن”

  1. ويزاي

    من وهمسرم تصميم داريم براي ملاقات فرزندانمانماه مارچ٢٠١٨ به لندن برويمو ويزاي ما دو ساله است
    در ضمن براي ديدار برادرم و خانواده دايي ام م همچنين عموي شوهرم از لندن سفري حدااكثر سه هفته يي به المان داشته باشيم.
    خواهشمند است امكان دادن ويزا را از اين طريق اعلام و ويزا في انرانيزاطلاع دهيد
    با تشكر
    پروين
    تلفن:09123704799
    02122790150

  2. با سلام ویزای آلمان رو میخاستم بگیرم ایا شما ویزای آلمانم چهارده روزه میگیرید؟

  3. سلام من با پدر مادر ميخوام براي سفر برم سوئد ميخواستم ببينم من بيايد چه كار كنم كه منو قبول كنن ويزا موقت اولين بارم هست ميخوام برم اگه راهنمايي كنين تشكر ميكنم

  4. ویزا شینگن میخوام لطفا راهنمایی کنید مهندس عمران با پروانه اشتغال و لی بدو ن بیمه