ویزای شینگن

توسط | ویزا
تماس: 02175135  –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

آفر ویژه ویزا فوری

ویزای مجارستان جهت ویزا اولی ها

تماس بگیرید

آفر ویژه ویزای شنگن ایتالیا + پرواز

اخذ ویزای شینگن کشور ایتالیا به همراه پرواز

هزینه: 400 یورو + 4 میلیون تومان

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:
  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

درباره شینگن

مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کم شود. بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

26 کشور عضو معاهده شینگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

تماس: 02175135 –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

ویزای توریستی کانادا

توسط | ویزا
تماس: 02175135 –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

ثبت نام ویزای توریستی کانادا
هزینه: 385 دلار

مراحل و زمان مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا:

  • مدت ثبت نام: ۱ الی ۷ روز کاری پس از ارسال مدارک.
  • مدت انگشت نگاری:  ۱ الی ۳۰ روز پس از زمان ثبت نام و پرداخت واریزی سفارت که به عهده آژانس است.
  • مدت پاسخ دهی سفارت: ۱ روز الی ۶ ماه پس از انگشت نگاری.

 

ویزای ۵ ساله کانادا با امکان ۶ ماه زندگی در کانادا با هر بار ورود

انتخاب محل انگشت نگاری به انتخاب مسافر (ترکیه، امارات یا هر کشور دیگر).

تمامی مراحل آنلاین بوده و هیچ احتیاجی به مدرک و مصاحبه ندارد.

واریزی سفارت به عهده آژانس است.

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا:

1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است.

2. یک قطعه عکس جدید 4.5×3.5 رنگی با زمینه سفید.

3. ترجمه شناسنامه.

4. ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتماً گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود).

5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

6. مدارک مالی، شامل نامهی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش ۶ ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپردهی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.

7. ترجمه اسناد ملکی.

8. مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی (ترجمه فیش حقوقی ۳ ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر، و ترجمه حکم کارگزینی؛
شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه ” آگهی تصمیمات” و ،” آگهی تغییرات” ،” آگهی تأسیس” کارفرمایان: ترجمه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت ۶ ماه آخر به لاتین؛

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه؛

پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظامپزشکی، ترجمهی پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه؛

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت؛

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمهی پروانه بهرهبرداری، ترجمهی جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه؛

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق
بازنشستگی ارائه شود).

 

9. دعوتنامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر
برسد؛ (Notary Public) دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت Canadian Birth ( پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Citizenship Card)

مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، (PR CARD) یا کارت اقامت ،(Certificate) تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوتشونده T یا 1 T و فرمهای 4 ،(Notice of Assessment) نامه بانک، برگه های مالیاتی دارند؛
در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامیست؛

 

10 . ترجمه رضایتنامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.
* کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.

تماس: 02175135 –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

تعیین وقت سفارت فوری

توسط | ویزا
تماس: 02175135  –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

تعیین وقت سفارت

وقت سفارت فرانسه
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت هلند
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت اسپانیا
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت سوئد
۴۵۰ هزار تومان + ۶۰ یورو
وقت سفارت سوئیس
۳۵۰ هزار تومان
وقت سفارت اتریش
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت پرتغال
۳۵۰ هزار تومان
وقت سفارت چک
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت یونان
۳۰۰ هزار تومان
وقت سفارت آلمان
۳۵۰ هزار تومان
وقت سفارت ایتالیا
عادی ۷۵۰ هزار تومان - فوری ۱،۸۰۰ هزار تومان - تجاری ۵۵۰ هزار تومان
ثبت نام کانادا
۳۸۵ دلار
وقت سفارت انگلیس
۲۷۰ دلار
تماس: 02175135 –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

مجارستان

توسط | ویزا

نوع ویزا: مولتی
هزینه: شروع از 2200 یورو
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

امارات

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 300 درهم
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 7 روز کاری
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

ادامه مطلب

سوئیس

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 690 یورو
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

اسلوونی

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 690 یورو
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

کرواسی

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 890 یورو
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

اسپانیا

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 690 یورو
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

قطر

توسط | ویزا

برای اخذ ویزای قطر اولین مرحله انتخاب نوع ویزا و تعیین وقت سفارت است. از آنجا که انواع ویزای قطر بسیار گوناگون بوده و بر اساس هدف سفر و مدت زمان اقامت متفاوت است، همکاران ما شما را برای انتخاب درست نوع ویزا یاری خواهند کرد. پس از انتخاب نوع ویزا و تکمیل فرم مربوطه وقت سفارت جهت انگشت نگاری و ارائه مدارک تعیین می گردد که متقاضی ویزا باید در روز تعیین شده همراه با مدارک ترجمه شده و فرم، برگه وقت و برگه واریز سفارت به سفارتخانه مراجعه نماید.

درخواست خدمات ویزا و سفارت قطر

مدارک مورد نیاز جهت ویزا و تعیین وقت سفارت قطر

  • اسکن یا تصویر صفحه اول پاسپورت
  • شماره تلفن ثابت و همراه
  • آدرس ایمیل

هزینه تعیین وقت سفارت قطر

هزینه تعیین وقت سفارت مبلغ 450,000 تومان برای هر نفر است.

بلاروس

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: شروع از 380 دلار
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

کره جنوبی

توسط | ویزا

نوع ویزا: 15 روزه توریستی
هزینه: 230 دلار
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 15 روز کاری
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

هنگ کنگ

توسط | ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 185 یورو
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 2 ماه بعد از تحویل مدارک
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

برزیل

توسط | ویزا

نوع ویزا: 1 ماهه توریستی
هزینه: 150 دلار
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 20 روز کاری
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

عمان

توسط | ویزا

نوع ویزا: 1 ماهه توریستی
هزینه: 450 درهم
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 7 روز کاری
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

ژاپن

توسط | ویزا

هزینه: 990 یورو
سریع‌ترین زمان اخذ ویزا: 15 روز کاری
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135