ویزای چین

توسط نوامبر 30, 2017ویزا

نوع ویزا: توریستی
هزینه: 190 دلار
روش درخواست: تکمیل فرم و یا تماس با شماره 02175135

 

 

اخذ ویزای چین احتیاج به حضور فیزیکی مسافر در سفارت و مصاحبه ندارد و تنها با داشتن اصل پاسپورت و عکس و تمکن مالی می توان برای گرفتن ویزا اقدام کرد. اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین 30 روز می باشد و ویزای مسافر داخل پاسپورت درج می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین:
  1. کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
  2. دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
  3. پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
  4. جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.

انواع ویزای چین:

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی شخصی
  • ویزای توریستی گروهی
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای کار

 

سفارت چین:
آدرس سفارت چین: تهران، خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک ۳۲
شماره تماس : 02122912140
وب سایت: http://.ir.chineseembassy.org