تماس: 02175135  –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

آفر ویژه ویزا فوری

ویزای مجارستان جهت ویزا اولی ها

تماس بگیرید

آفر ویژه ویزای شنگن ایتالیا + پرواز

اخذ ویزای شینگن کشور ایتالیا به همراه پرواز

هزینه: 9,800,000 تومان

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن:
  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه
  • سه قطعه عکس رنگی
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

درباره شینگن

مدت تاریخ اعتبار ویزای شینگن برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‌کنند، معمولا ۱۵ روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از ۱۵ روز موافقت نخواهد شد. مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‌تر ارائه دهند.

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی، بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آنها کم شود. بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‌خواهند به این محدوده وارد شوند.

26 کشور عضو معاهده شینگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

تماس: 02175135 –  پشتیبانی 24 ساعته: 09227976610

به گفتگو بپیوندید 7 دیدگاه