معرفی ویزای شینگن

سفری رویایی به شهر پاریس، رم ، بارسلون و ….. قطعا از به یادماندنی ترین تجربیات هر فرد خواهد بود .بازدید از بزرگترین منطقه بدون نیاز به پاسپورت جهان فقط با دریافت یک ویزا ، ویزای شنگن ! مجموعه ای از 26 کشور با مساحت بیش از 4.300.000 کیلومتر مربع  و جمعیتی حدود 420 میلیون نفر که شهروندان خارج از این حریم برای ورود به آن ملزم به دریافت ویزایی موسوم به ویزای شنگن هستند.با توجه به اهمیت شرایط و مدارک برای اخذ ویزای شنگن   با ما همراه باشید تا شرایط مورد نیاز برای دریافت این ویزای معتبر را باهم مرور کنیم.

ویزای شینگن شامل چه کشورهایی می شود؟

منطقه شنگن از 26 کشور تشکیل شده که شامل دانمارک، سوئد، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، چک، آلمان، مجارستان ، اتریش و بلژیک می باشد.در صورتی که قصد سفر به هر کدام از این کشورها را داشته باشید میتوانید با توجه به هدف از سفر و مدت زمان اقامت خود به کشور مورد نظر خود درخواست ویزا بدهید .دارنده این ویزا با رعایت  قوانین میتواند در زمان اعتبار ویزا به تمامی کشور های فوق سفر کند .

انواع ویزای شینگن

ویزای نوع A

این نوع از ویزا برای ترانزیت های فرودگاهی مورد استفاده می باشد

ویزای نوع B

برای ترانزیت فرودگاهی با مدت زمان حداکثر 5روز

ویزای نوع C

زمان اقامت با این ویزا  به صلاحدید سفارت تعیین شده و کوتاه مدت است

ویزای یک بار ورود

فقط برای یک بار ورود به حوزه شنگن قابل استفاده است و به محض ورود اعتبار آن به اتمام خواهد رسید

ویزای دو بار ورود

شرایط این ویزا مشابه ویزای یکبار ورود است با این تفاوت که شما دوبار اجازه ورود به حوزه شنگن را دارید.

ویزای چندبار ورود

فقط نصف زمان ویزا را در حوزه شنگن اقامت خواهید داشت.این ویزا معمولا 3 یا 6ماهه و 1 یا 2 ساله صادر میشود.

مدارک مورد نیاز

در اکثر کشورهای حوزه شنگن مدارک مورد نیاز مثل هم هستند .فقط ممکن است در جزئیات کمی تفاوت داشته باشند .در ادامه فهرست مدارکی که برای اخذ ویزای شنگن الزامی هستند رو مشاهده می فرمائید :

مشاوره رایگان

گذرنامه

پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار بعد از تاریخ درخواست شده برای ویزا (به همراه کپی از صفحه اول و تمامی صفحاتی که شامل مهر و یا ویزا هستند )

مدارک هویتی

شامل تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

عکس

سه قطعه عکس رنگی،زمینه سفید،تمام رخ، عکس جدید مطابق با ظاهر فعلی درخواست دهنده ، در ابعاد 3/5 در 4/5

مدارک شغلی

شامل روزنامه رسمی و یا جواز کشب ، گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت به امضای مدیرعامل و ذکر سمت شغلی،حقوق ماهانه،زمان اشتغال به کار و زمان موافقت شده با مرخصی.سابقه بیمه شخص درخواست دهنده

مدارک مالی

نامه تمکن مالی از حساب شخص متقاضی (که مانده آن نباید کمتر از 60 میلیون تومان باشد ) به همراه ریز پرینت سه ماهه یا شش ماهه

اسناد ملکی

اصل سند ملکی به نام شخص متقاضی

به گفتگو بپیوندید 7 دیدگاه