نگاه کلی به انگلیس

پایتخت انگلیس، می‌تواند از رویایی‌ترین تجربه‌ی شما در طول عمرتان باشد. قبل از سفر، لندن پایتخت انگلستان، در کنار رودخانه‌ی تیمز قرار دارد و قدمت آن به دو هزار سال پیش می‌رسد. لندن، یکی از پربازدیدترین شهرهای دنیا، برای هر سن و سلیقه‌ای، جاذبه‌ای دارد از فرهنگ و هنر و تاریخ گرفته تا غذا و تفریحات مدرن. لندن، علاوه بر جاذبه‌های تاریخی، جاذبه‌های مدرن هم دارد. هر آنچه که فکر کنید از بناهای نمادین تا رستوران‌های بین‌المللی، مراکز خرید بزرگ، پارک‌های دیدنی و شهربازی‌های جذاب در این شهر دوست‌داشتنی پیدا می‌شود. شاهکارهای معماری قدیمی، محله‌های تاریخی و منطقه‌های سرسبز و دیدنی تنها گوشه‌ای از جذابیت‌های لندن است.

انواع ویزای انگلستان

  • ویزای توریستی یا گردشگری
  • ویزای شهروندی انگلیس
  • اخذ ویزا از طریق ازدواج
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار

مراحل درخواست ویزای توریستی انگلستان

  1.  ساخت اکانت در سایت ویزای توریستی انگلیس
  2. تعیین مدل ویزا و اخذ وقت سفارت
  3. هزینه های انگشت نگاری پرداخت میشود
  4. ایجاد شماره پیگیری ویزای توریستی انگلیس
  5. پیگیری پاسخ ویزای توریستی انگلیس
  6. در نهایت پیکاپ پاسپورت جهت الصاق ویزای توریستی انگلیس

دلایل ریجکتی ویزای انگلیس

سالانه هزاران نفر به سفارت انگلیس درخواست ویزا میدهند ولی متاسفانه بسیاری از درخواست ها به دلیل کامل نبودن مدارک رد می شود.از طرفی دیگر با توجه به حساسیت این موضوع ، یکی از مهم ترین دغدغه های مسافرانی که قصد سفر به انگلیس را دارند اخذ ویزا و ترس از ریجکتی می باشد. با توجه به اینکه هر پاسخ منفی از طرف سفارت برای پرونده ما در درخواست های بعدی نمره منفی محسوب میشود، با ما همراه باشید تا باهم مهم ترین دلایل ریجکتی ویزای انگلیس را بررسی کنیم.

کدام ویزای انگلیس مناسب شماست؟

افرادی که برای تفریح و بازدید از جاذبه های انگلستان سفر می کنند،باید برای ویزای توریستی انگلستان اقدام کنند. مسافرانی که برای اولین بار برای ویزای انگلستان اقدام میکنند بهتر است برای ویزای 6 ماهه این کشور درخواست دهند. اما افرادی که طی ده سال اخیر ویزای 6 ماهه این کشور را دریافت کرده اند بهتر است برای ویزای 2 ساله و کسانی که پیشتر ویزای 2 ساله انگلیس را دریافت کرده اند می توانند برای ویزای 5 ساله اقدام کنند.نکته ای که باید بدانید این است که ویزای توریستی انگلستان به صورت چند بار ورود صادر می شود یعنی مسافر در طول مدت اقامت خود در کشور انگلستان می تواند تا زمانی که ویزایش معتبر است به این کشور رفت و آمد کند.

درباره سفارت انگلستان

اطلاعات زیر شامل فرم سفارت انگلستان ، مدارک مورد نیاز سفارت انگلستان و آدرس سفارت انگلستان است و برای اخذ ویزای انگلستان به شما کمک می‌کند، در صورت نیاز به هر گونه سوال با ما تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز ویزای انگلستان

شما می‌توانید چک لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای انگلستان را از طریق لینک زیر دریافت کنید.

دریافت چک لیست

فرم سفارت انگلستان

پس از دریافت وقت سفارت و تکمیل فرم مربوطه میتوانید با دردست داشتن آن به سفارت مراجعه کنید.

دریافت فرم درخواست ویزا

وقت سفارت ویزای انگلستان

مدارک لازم برای ثبت نام اسکن صفحه اول پاسپورت بعلاوه فرم ثبت نام می باشد

ویزای 6 ماهه
280 دلار
ویزای 2 ساله
630 دلار
ویزای 5 ساله
1100 دلار
ویزای 10 ساله
1320 دلار

خدمات توریستی انگلستان

خدماتی که ویزا فوری برای تعیین وقت سفارت، اخذ ویزا و تور انگلستان ارائه می‌دهد

ویزای تضمینی انگلستان

3500 پوند

شماره تماس: 75135 (021)
پشتیبانی 24 ساعته: 09059690056

مشاوره و اخذ ویزای انگلستان

1100 پوند

شماره تماس: 75135 (021)
پشتیبانی 24 ساعته: 09059690056

مشاوره رایگان

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما در تمامی ساعات شبانه روز می باشند

درخواست مشاوره

به گفتگو بپیوندید 17 دیدگاه

  • حامد عزیزی گفت:

    سلام میخواستم بدونم خودتون هم برای ویزا اقدام میکنید یا فقط وقت سفارت میگیرید؟

  • شیوا گفت:

    سلام من یه مشکلی واسم پیش اومده میخوام برم سفارت حرف بزنم. امکانش چطوری موثر میشه؟

  • zak گفت:

    سلام
    من یک ویزای شینگن ردی سوئد دارم .حدود ۳ ماه پیش.
    با این شرایط کی میتونم درخواست ویزای انگلستان بکنم ؟ شما برای ویزای من میتونید اقدام کنید؟
    ممنون

    • mahsa hossein pour گفت:

      سلام
      ریجکتی شنگن ارتباطی با ویزای انگلیس نداره و شما هر زمان که بخواین میتونید درخواست ویزا بدید.
      برای مشاوره رایگان برای اخذ ویزا هم میتونید با مشاورهای ما تماس بگیرید.

  • سید نجیب الله حسینی گفت:

    با سلام و وقت بخیر ببخشید من اصالت افغانی هستم اما ایران ب دنیا آمدم و میخام از اینجا ب انگلستان بروم برای اقامت دائم آیا امکان پذیر میباشد یا خیر.. با تشکر

  • masouddd گفت:

    سلام من ٣٢ سالم هست و ١٠ روز هست ازدواج کردم و قبل از ازدواج خودم یک سفر شینگن مجارستان دارم و ویزای مولتی مجارستان رو هم دارم ولی همسرم ندارن سند ملکی هم به صورت سه دانگ دارم و گردش حساب و تمکن هم دارم خواستم ببینم شرایط برای اخذ ویزا انگلستان رو هر دو نفرمون داریم.
    با تشکر

    • mahsa hossein pour گفت:

      سلام از نظر سابقه سفر خودتون مشکلی ندارید ولی همسرتون بهتر است سابقه سفرشون ارتقا بدهند سپس اقدام کنید،به صورت نرمال که در واقع همان گرفتن وقت سفارت است اقدام می کنیم.می توانید جهت مشاوره نیز با دفتر تماس بگیرید.

  • محمد گفت:

    سلام
    من ۳۳ سالمه مهندس برق هستم
    مدارک مالی کارت نظام مهندسی و سند ملکی دارم
    در دو سال اخیر سه تا ویزای شینگن از فرانسه داشتم
    و یک ریجکتی از کانادا (یکی از شینگن ها بعد از ریجکتی از کانادا بوده)
    به نظرتون این سری می‌توانم ویزای انگلستان بگیرم

  • درویشی گفت:

    سلام. در حال حاضر برای تمکن مالی و گردش حساب همه بانک ها مورد تایید سفارت انگلستان هستن؟

  • مریم گفت:

    درود بر شما، من ۳۵ سالمه و متاهل و دارای دو فرزند، مهندس مکانیکم و حدود هفت سال سابقه کار دارم، ۴سال پیش یه سفر به آلمان داشتم و تو یکسال و نیم گذشته ۶ سفر به چین داشتم، تمکن مالی حدود ۶۰میلیون تومان و یه زمین که سند نداره ولی بصورت وکالتنامه ای محضری توی شیراز هست بنامم دارم، شرایط منو واسه اخذ ویزای توریستی انگلیس چطور ارزیابی میکنین؟
    ممنون از شما

  • رحمانی گفت:

    با سلام
    دائی خانم من در انگلیس اقامت داره
    می خواهد دعوت نامه برای خانم من و دو دخترم بفرسه برای مدت ۲۰ روز در تیر ماه
    ۱- کی باید اقدام کنیم
    ۲- هزینه اش چقدر
    ۳- آیا ویزا بهشون میدهند یا نه

    • mahsa hossein pour گفت:

      سلام.
      شما برای ویزا ی انگلیس علاوه بر دعوتنامه باید مدارک شغلی ، مالی و ملکی رو هم ارائه بدید.
      کارشناسان ما بعد از بررسی مدارک بهتون اعلام میکنن که حدوداً چند درصد شما احتمال ویزا شدن دارید.
      هزینه وقت شفارت و پرکردن فرم سفارت برای هر نفر 280$ هست

  • قاسمی گفت:

    سلام سفارت انگلیس در ترکیه بعد از چند روز جواب مثبت یا منفی ایمیل می‌کند

نظر بدهید